Kategoriarkiv för Casual Dating Tampere

Peniksen hieronta intiimi hieronta

peniksen hieronta intiimi hieronta

kesäkuu Työkaveri nauroi, että hän sitten muina miehinä kääntyi ja kuulemma hieroja oli kysynyt, että tahdotko myös intiimihieronnan (!!??), ottanut hierontaöljyä ja ehdottanut että hän voi näyttää millaista se on ja voit päättää sen perusteella - oli ottanut peniksestä kiinni ja alkanut hieromaan. Työkaveri sanoi että. Tästä seurasi sitten pitkä hieronta jonka loppupäässä alkoi sitten takapuolen hieronat sekä takapuoli herkille alueille. Selkää hierottiin rinnoilla. Öljyä lisättiin ja penistä siveltiin tavalla jota ei ole koskaan ennen minua sivelty. Tämä hieronta oli niin herkkä ja tunteellinen että se kosketti minua ihan sydämestä. Alussa kun. Aloita hieronta kaulalta ja olkapäiltä. siirry siitä rinnoille ja nänneille. Sitten hiero vatsaa ja kylkiä. Vältä koskemasta penikseen mutta hiero kuitenkin myös sen alta . Siitä sitten nivusille ja reisille. Tässä vaiheessa olen siirtynyt miehen viereen siten, että oikea jalkani menee miehen vatsan yli ja vasen jalka miehen jalkojen ali.

Peniksen hieronta intiimi hieronta - Varberg

Ensin oli ohjattu huoneeseen hierontapöydälle, ovi kiinni ja pyydetty riisumaan vaatteet ja kietoutumaan pyyhkeeseen. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Soita pehmeää musiikkia, luo rauhallinen tunnelma. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Tantran Maailma - Tantra Club Sen sijaan nautintoa voi pitkittää ja näin lisätä miehen kykyä ylläpitää seksuaalista energiaa kehossaan. Give them the edge they need to succeed and they'll have the skills needed to achieve their dreams. Ihmisen tärkein intiimi alue on penis. Sen stimulaatio on kumppanin päätehtävä. Terapeuttisen vaikutuksen lisäksi peniksen hieronta antaa miellyttävän tunnelman. Ja lopulta tämä menettely voi päättyä orgasmiin. Tätä ei pidä välttää, mutta pyrkimys vain orgasmiin on. Jos joku muistaa sinkkuelämää sarjan jakson jossa charlotte ja muut naiset menevät tantrakurssille jolla opetettiin penishierontaa, se näytti toimivalta tempulta eli mitä ihmettä pitää tehdä jotta saa miehelle noin hyvät tuntemukset?:) Sattuuko kukaan tietämään?:D. helmikuu Joku on todennut, että se asia tapahtuu todella monelle, että väistämättä tulee erektio jossakin vaiheessa hierontaa. .. Karski nainen tarttui miehen melaan, jännitti sen eukenoon miehen reisien väliin ja laski irti niin että penis läsähti mahaa vasten, sitten nainen otti sangollisen kylmää vettä ja roiskaisi sen.

Peniksen hieronta intiimi hieronta - Nybro Kvinnor

Olisi kiva kuulla myös siitä, miten hieronnan vastaanottajat kokivat hieronnan. Luo sopiva tunnelma esimerkiksi tyynyjen ja kynttilöiden avulla. peniksen hieronta intiimi hieronta

Videos

Thaihieronta

02. oktober 2012 av peniksen hieronta intiimi hieronta
Kategorier: Casual Dating Tampere | 0 kommentarer

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


← Äldre inlägg